167 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
30-6-2024 19:36:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima verkoopervaring met Bianca, prettig contact en eerlijk verhaal, zonder veel gedoe onze Nissan aan haar verkocht. Aanrader!
30-6-2024 19:35:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijke dame, en ja een dame doet het top ontspannen sfeer
30-6-2024 19:35:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Houdt zich aan de gemaakte afspraken, fijne contact en ondanks de RDW storing alles netjes afgehandeld. En petje af.. keurig binnen een paar tellen de auto op de trailer gezet.
30-6-2024 19:33:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Gesloten geweest van 15 maart 2024 t/m 1 juni 2024 wegens zwangerschapsverlof
2-4-2024 14:21:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede ervaring! Erg meedenkend en betrokken, snelle service en super klantvriendelijk!
17-3-2024 13:06:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima ervaringen. Duurde even voordat we contact hadden, maar daar was ook een prima reden toe bij mw Vervoerd.
9-2-2024 17:07:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto verkocht, reageer snel, bied realistisch, deal was snel gesloten, contact liep gesmeerd, helemaal top!
8-2-2024 07:26:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige communicatie, snelle reactie goede prijs/ kwaliteit en overdracht keurig netjes gedaan. Aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan!
24-1-2024 14:59:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb hier een auto gekocht en heb er een hele goede ervaring mee gehad. Ik had een probleem met een auto, volkomen normaal omdat het een oude auto is, en alles werd netjes en soepel opgelost, geen vragen. Ik zou hier zeker nog een auto kopen als er in de toekomst een mogelijkheid is, en deze plek aanbevelen aan een vriend. Serieuze mensen hier. Ik wens het beste voor dit bedrijf.
12-12-2023 14:28:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op 11-12-2023 overtollige C1 verkocht aan Bianca. Vakmens, snel en deskundig. Proefritje gemaakt en tot overeenstemming gekomen. Aanrader!
11-11-2023 11:01:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na fijn telefonisch contact met Bianca meteen een afspraak gemaakt voor het bekijken van de auto.Netjes op de afgespoken tijd was Bianca op locatie. Na een kleine proefrit volgens afspraak de auto netjes meegenomen. Hele aardige vrouw en werkt goed volgens afspraak.
11-11-2023 11:00:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een auto gekocht Verwoerd occasions. Ons contact verliep vanaf begin tot eind heel soepel. Bianca is een spontane, eerlijk vrouw met veel vakkennis. Bianca is super lief ik werd opgehaald van de station omdat ik geen vervoer had wat een mooie service ?? . Ik wens jullie heel veel geluk. Mvg Agop
11-11-2023 10:59:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Snelle en duidelijke communicatie. Dank voor de samenwerking.
11-11-2023 10:58:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag mijn auto wegens overcompleet verkocht aan dit bedrijf. Bianca heeft even een proefritje gedaan, en alles keurig, snel, en vriendelijk afgehandeld. Van harte aanbevolen!
11-11-2023 10:57:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Duidelijke en heldere communicatie. Betrouwbaar en vooral erg vriendelijk.
26-9-2023 15:44:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vanochtend mijn eerste auto verkocht aan Bianca. De communicatie verliep soepel, het was duidelijk wat de verwachtingen waren en Bianca is zowel zakelijk als erg sympathiek. Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn eerste autootje goed terecht komt via dit autobedrijf
26-9-2023 15:43:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag mijn auto aan Bianca verkocht kwam gelijk afspraak na is netjes langs gekomen om auto na proefritje op te halen ter plaatse netjes overgemaakt en overgeschreven top service en vriendelijk
26-9-2023 15:42:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Sold my car to Bianca this morning. She definitely knows a lot and helped me through the whole process. She was kind and honest!
18-8-2023 20:41:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super geholpen met de aankoop van een vervangende auto voor onze zoon. Bianca is zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier doet men nog eerlijk en open zaken. Deze zaak is een echte aanrader!
21-6-2023 22:03:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb onlangs een auto gekocht bij Verwoerd Occasions, ik ben goed geholpen en Bianca is heel enthousiast en vriendelijk! Mocht ik bijvoorbeeld vragen hebben kan ik altijd contact opnemen wat erg fijn is !
2-6-2023 14:05:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtig mooi bedrijf en heel lief geholpen , niets is te veel voor Bianca. Prima service via een vriendin in contact met dit bedrijf gekregen. Alle lof.
1-6-2023 07:05:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In één woord, top! Alles was snel geregeld zonder gedoe. Erg fijn bedrijf, vriendelijk en goede service. Voor een volgende auto ga ik zeker weer hier kijken.
1-6-2023 07:04:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Keurig netjes te woord gestaan. Wat er wordt beloofd doet men. Een echte aanrader. Dit is de eerste auto voor onze dochter. Er werd na de deal wat kleinigheidjes toegestopt. Dit werd erg gewaardeerd.
1-6-2023 07:03:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en een goede behandeling en een leuke verkoopster ??
1-6-2023 07:03:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb na een lange zoektocht een mooie occasion gevonden bij Bianca! Een auto kopen is altijd spannend, maar het contact was van A tot Z prettig en duidelijk. Na een proefrit zijn alle puntjes van aandacht aangepakt en ik kan blij de weg op.
1-6-2023 07:02:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via marktplaats benaderd vanwege een auto die ik verkocht. Zeer nette mensen en vlotte afhandeling!
10-5-2023 15:35:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super service Komt afspraken na.
5-5-2023 14:27:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele fijne eerlijke vrouw! Mooie en eerlijke prijs gekregen voor me auto.
5-5-2023 14:27:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Van het weekend een auto bekeken bij dit bedrijf. Uiteindelijk bleek het niet de auto voormij te zijn, maar ik ben vriendelijk geholpen en er is gekeken naar mogelijkheden om het toch voor mij aantrekkelijk te maken. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden om eens te kijken en Bianca helpt u vriendelijk en neemt de tijd voor u.
5-5-2023 14:26:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede prijs gegeven voor mijn auto en alles netjes en snel afgehandeld
5-5-2023 14:25:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijke en goede service. Aangezien wij van ver kwamen was er eerst een filmpje gemaakt van de auto. Super toch waar kom je dat tegen… en ja wij zijn erg blij met de auto!
5-5-2023 14:24:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne samenwerking en nette auto afgeleverd. Contact was erg fijn en verliep zeer soepel, er werd voldoende de tijd genomen en werd goed op de hoogte gehouden. Bianca is een spontane en vriendelijke vrouw en weet goed waar ze het over heeft.
31-3-2023 13:28:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
3 x 10 wat moet je dan nog aanvullen in een review
5-3-2023 08:29:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijk en open gesprek waarin je alles kon vragen. Bianca nam de tijd om de beste deal voor mijn inruilauto te vinden. Één dag nadat ze hem online had gezet reed ik met de auto weg. Ook allerlei ‘gekkere’ modellenbureau vervoersmiddelen te vinden.
5-3-2023 08:28:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
DANK!
5-3-2023 08:27:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden! Ik was er voor het eerst maar kreeg meteen een goed gevoel. Groot deel hiervan is de manier waarop Bianca me te woord stond. Gewoon op een spontane en luchtige manier. Er staan mooie, eerlijke en nette auto's te koop. Je kan goed zien en merken dat overal aandacht aan besteed is. Dit is zeker een aanrader als je opzoek bent aar een nieuwe auto!
5-3-2023 08:27:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
.
5-3-2023 08:26:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben vorig jaar een Hyundai Tucson uit 2005 bij Bianca gekocht. En daar een andere auto op ingeruild. De Hyundai zag er goed uit en reed top. Het verkoopgesprek verliep ook prettig. De deal was vrij snel gesloten. Na een paar weken merkte ik wat ongemak in de koppeling. Op basis van de garantie is er meteen een nieuwe koppelingsset geplaatst. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zouden Verwoerd Occasions zonder twijfel aanbevelen.
23-1-2023 14:41:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke jongens en goed werk ..
23-1-2023 14:40:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super prettige, transparant eerlijke onderhandeling gehad met Bianca.
23-1-2023 14:40:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bianca is een vriendelijke ''down-to-earth'' persoon waar je fijn zaken mee kunt doen. Wij zijn zeer tevreden met onze deal die we hebben kunnen maken. Geen poespas, straight to the point. Dankjewel Bianca! Gertjan & Natasja
23-1-2023 14:39:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer prettig contact met Bianca gehad. Onze Fiat Panda aan haar verkocht, via de telefoon kort en bondig besproken wat de staat van de auto was en daar een richtprijs voor afgesproken. Binnen 2 uur stond ze bij ons voor inspectie en proefrit waarna de deal netjes is afgehandeld, incl vrijwaring. Bedankt!
23-1-2023 14:38:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super behandeld, nette auto, geen verborgen gebreken.
23-1-2023 14:38:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed adres om een auto te kopen met een eerlijk verhaal. Fijn en goed contact gehad over de aankoop van onze auto.
23-1-2023 14:37:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
.
23-1-2023 14:36:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gister is onze auto opgehaald door Bianca. Naast een nette onderhandeling ook geen onnodig gezeur of onredelijk zoeken naar pijnpunten om de prijs naar beneden te halen. Top!
23-1-2023 14:35:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie auto’s en goede service ????
25-12-2022 08:37:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik vond een goedkope auto via de website. Net op tijd gebeld en een paar dagen later kon ik proefrijden. Een kleine storing aan de electrische raambediening werd meteen opgelost. De auto werd netjes met nieuwe apk geleverd. Nu, een paar weken verder, beleef ik veel plezier aan de auto. Het bedrijf is een aanrader. Jammer is dat ze het zo druk hebben dat er geen plek meer is voor onderhoud en apk. Dat zal een meerwaarde kunnen zijn.
8-12-2022 09:30:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super vriendelijk bedrijf. Er werd meegedacht bij de aankoop van een tweede auto. Fijne service en flexibel. Leuk om zo'n jonge enthousiaste vrouwelijke onderneemster aan het werk te zien, vol passie voor auto's
8-12-2022 09:29:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mooie auto’s en goede service ????
29-11-2022 18:56:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben naar een auto gekeken en kwamen uiteindelijk uit bij autobedrijf Verwoerd. Hebben een proefrit gemaakt en een gezellig gesprek gehad met bianca. Auto beviel ons prima en uiteindelijk besloten wij om de auto te kopen. Alles was snel geregeld en konden dezelfde dag nog met auto wegrijden. Kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen.
29-11-2022 18:55:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vlotte, vriendelijke service en duidelijke afspraken. Ik ben blij met mijn aankoop.
29-11-2022 18:54:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ivm privé omstandigheden moesten wij de auto van mijn moeder verkopen. Nadat ik de auto op marktplaats had gezet kreeg ik van Bianca een nette reactie of zij de auto kon kopen voor een goede prijs. Het telefonisch contact verliep erg goed en heel correct. Het bod op de auto was goed en geloofwaardig. Op dezelfde dag kwam Bianca nog langs. Vrijwaring en betaling a la minuut geregeld. Bij een volgende verkoop van een auto zal ik Bianca zeker weer benaderen. Dank voor de inkoop en ontzorgen.
29-11-2022 18:54:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week hier een andere auto aangeschaft. Bianca is een super aardige vrouw, die meedenkt en een uitstekende service biedt. Ze komt heel betrouwbaar over. Ik ben er zeer tevreden over en zou dit bedrijf zeker aanraden.
29-11-2022 18:53:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze dochter haar eerste autootje gekocht bij Bianca, een Toyota Aygo. We werden fijn geholpen en alle tijd voor ons, ook fijn dat Bianca een paar dagen geduld had met ons om een paar dagen later nogmaals te kunnen komen kijken met onze dochter en toen hebben we meteen ook de knoop doorgehakt, auto gekocht ????. Ook aangekaart dat we nog een auto wilde inruilen eventueel, geen probleem en daar zijn we ook samen fijn uitgekomen. Bianca het is / was fijn zaken doen met je, TOP EN BEDANKT!! Groeten vanuit Nederasselt ??
8-11-2022 12:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na telefonisch contact dezelfde dag nog auto verkocht, deze werd netjes opgehaald en direct geld op de bank.
8-11-2022 12:51:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week hier een andere auto aangeschaft. Bianca is een super aardige vrouw, die meedenkt en een uitstekende service biedt. Ze komt heel betrouwbaar over. Ik ben er zeer tevreden over en zou dit bedrijf zeker aanraden.
3-10-2022 16:54:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke mooie fiat punto gekocht. In alle rust en gezelligheid. Top service en erg oplossingsgericht. waren terug voor een tweede auto bij Bianca verwoerd. Kan haar iedereen aanbevelen. Ik ben blij met mijn auto!!!!!
3-10-2022 16:53:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ben erg fijn geholpen hier, alles snel afgerond en ben helemaal blij met m’n auto! Goeie prijs/kwaliteit
3-10-2022 16:52:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn eerste autootje gekocht bij verwoerd occasions! Werd super geholpen, wat een leuke zaak. Rij nu met veel plezier in m’n fiat pandatje
3-10-2022 16:52:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne ervaring met het verkopen van mijn auto via Verwoerd Occasions Soest. Bianca nam snel contact met mij op en kwam de volgende dag kijken. Is snel en open in haar handelen. De auto is voor een eerlijke prijs direct meegenomen en de vrijwaring is ter plekke uitgegeven. Fijne ervaring en ik raad dit bedrijf daarom zeker aan!
1-10-2022 10:15:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
10
28-9-2022 17:49:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn eerste autootje gekocht bij verwoerd occasions! Werd super geholpen, wat een leuke zaak. Rij nu met veel plezier in m’n fiat pandatje.
7-9-2022 12:21:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Recent een auto hier gekocht. Niet de goedkoopste maar wel veel waar voor je geld en de verkoper weet goed wat ze verkoopt. Auto was al nagelopen maar er was toch een klein mankement dat opgelost is zonder gedoe. Top service! Hier kan je uitstekend een betrouwbare auto kopen.
7-9-2022 12:20:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Onze auto via marktplaats aan Verwoerd verkocht. Via app en een telefoontje een afspraak gemaakt. Op een prettige manier een prijs overeen gekomen. Overschrijven van het kenteken is aan huis gebeurd.
7-9-2022 12:19:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
De auto van mijn vrouw verkocht via Marktplaats aan Bianca. Over Marktplaats ben ik niet altijd positief maar Bianca heeft laten zien hoe het ook kan. Het contact verliep prima en er werd een eerlijke prijs geboden voor de auto. Zeer netjes en beide partijen tevreden
3-9-2022 21:54:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Snelle afhandeling. Vriendelijke bejegening. Goede deal.
22-8-2022 17:47:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ook wij hebben prima ervaringen met Verwoerd Occasions Soest. Dit bedrijf is een voorbeeld voor de automarkt. Na telefonisch contact met Bianca kwam zij dezelfde avond kijken én betalen. Geen gedoe en alles open en eerlijk. Tevens hebben wij een correcte prijs mogen ontvangen. De auto is direct meegenomen en de vrijwaring is ter plekke uitgegeven. Wij kijken zeer tevreden terug op de transactie en bevelen dit bedrijf van harte aan. Bedankt!!
22-8-2022 17:47:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een lange reis gehad naar Verwoerd Occasions in Soest. Maar het was het waard! Bianca is een super enthousiaste, vriendelijke vrouw die kritisch is met de auto’s die ze inkoopt. Al met al een top ervaring gehad en super blij met ons mooie autootje!
22-8-2022 17:46:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede samenwerking, Bianca denkt mee en is een fijn en betrouwbaar persoon. Daarnaast heb ik er een mooie en goede auto aan over gehouden!
22-8-2022 17:45:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie Ford Fusion zien staan bij Verwoerd Occasions. De eigenaresse maakte speciaal tijd tijdens haar vakantie. Een proefrit gemaakt en daarna helemaal om! Deze auto wilde ik hebben. De koop rond gemaakt en daarna heel tevreden naar huis gereden. Dank je wel Bianca!!
28-7-2022 21:28:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer netjes geholpen! En zelfs zonder garantie een probleem mee helpen oplossen! Top service
8-7-2022 18:17:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben met Hemelvaart een Opel Zafira gekocht. Het contact ging vanaf het begin gelijk erg soepel en Bianca was erg vriendelijk. Eerst kwamen wij natuurlijk voor de bezichtiging, en werden erg goed ontvangen. De auto zag er erg goed uit vooral voor de leeftijd van de auto. Na een proefrit te hebben gemaakt hebben wij besloten de auto te kopen. Daarna gingen wij aan een tafel zitten en hebben de koop in orde gemaakt. Je word hier ontvangen door vriendelijke mensen. Het is een hele relaxte fijne sfeer om een auto te kopen. Bianca komt erg oprecht en eerlijk over. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en onze eventuele volgende auto zou zeer waarschijnlijk ook hier weer vandaan kunnen komen.
8-7-2022 14:53:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Heel vriendelijk, gastvrij ontvangen. Bianca hield de auto voor me gereserveerd totdat ik kon komen kijken en een proefrit kon maken. Knoop doorgehakt, de auto kon meteen mee! Goede service.
4-7-2022 11:27:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prima contact, snelle afhandeling, goede expertise.
18-6-2022 12:01:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuke ontvangst (hal) Bianca is spontaan en komt eerlijk over Kwamen voor een Nissan Pixo Korte proefrit gemaakt, kwam bekend over, want we hadden al een Pixo Onze Alto na 15 trouwe jaren ingeruild, en kregen er nog een leuke prijs voor Tevens werd de verzekering ook meteen geregeld
25-5-2022 17:07:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer snelle en vriendelijke verkoper! Ik kon de auto die ik mooi vond ook meteen meenemen, heel prettig dat ze echt klaar staan.
25-5-2022 17:07:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne onderhandeling. Op een nette manier en een goede prijs gekregen.
25-5-2022 17:05:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto wordt netjes afgeleverd en super service met als kers op de taart een fles bubbels om de aankoop te vieren!
25-5-2022 17:05:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke verkoper. Zeer meewerkend hebben zelfs geholpen bij aansluiten van autoverzekering
25-5-2022 17:04:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Scherpe prijs voor de auto die ik zocht en vond. Gastvrij ontvangen en denkt met je mee,zeer tevreden en raad iedereen ook aan om tot koop te gaan mits jou de auto aanspreekt natuurlijk. Goede service en eerlijk bedrijf. Van mij 5 sterren dus.
25-5-2022 17:03:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima handelen met mevrouw. Eerlijke duidelijke informatie. Meteen APK van een jaar. Alles kan ter plekke op dezelfde dag geregeld worden. Tank was ook vol bij testrit. Alles van auto prima in orde. Miste alleen reserve sleutel deze wordt later naar huis gestuurd. Hopelijk kan ik lang van mijn nieuwe auto genieten, vast wel.
22-5-2022 21:32:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto gevonden via Marktplaats, prima te bereiken via telefoon, Whatsapp en mail. Ze geeft aan te gaan voor kwaliteitsauto's. Op de leuk aangeklede garagehal de auto bezichtigd en een proefrit gemaakt. Daarna de knoop doorgehakt en de koop rond gemaakt. Gisteren de auto opgehaald, zeer tevreden mee.
17-5-2022 09:57:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een auto gekocht bij Bianca van Verwoerd Occasions. Na eerst telefonisch contact gehad te hebben zelfde dag nog langs kunnen komen. Zeer prettige afhandeling,eerlijk en oprecht,en veel kennis over auto's. Een aanrader, als ik de volgende keer een auto nodig heb kom ik hier terug.
17-5-2022 09:55:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk personeel. We gingen kijken en een proefrit maken en nog géén 24 uur later was de auto gekeurd en van ons! Super snel gehandeld en zeker een aanrader!
17-5-2022 09:53:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn fijne nieuwe karretje hier gekocht voor een goede prijs. Netjes te woord gestaan en ook via de mail vooraf aan de bezichtiging werd er snel en vriendelijk gereageerd. Met volledige vertrouwen en een goed gevoel, de auto hier gekocht.
20-4-2022 20:00:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service! Erg netjes mooie auto's Erg vriendelijk en betrouwbaar! Super blij met mij mooie auto! Yeah
20-4-2022 20:00:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne correcte afhandeling bij verkoop van me auto , kennis van zaken erg tevreden ??
20-4-2022 19:59:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zojuist een auto gekocht en ingeruild. Zeer tevreden over de wijze waarop het contact vooraf en deal zelf is verlopen. Transparant en eerlijk. Zeker aan te raden.
20-4-2022 19:58:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super gave eerste auto gevonden. Afspraak maken om langs te komen was vlug mogelijk. Ze geeft ruimte en tijd om goed alles te checken en erover na te denken maar laat ook van zich horen nadat je langs bent geweest wat ik erg fijn vond. Zowel tijdens als na het proces kon/kan ik met vragen bij haar terecht.
20-4-2022 09:33:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Er werd netjes, vriendelijk en snel gereageerd via de mail voorafgaande aan de proefrit. Auto was in perfecte staat, er was dan ook geen andere mogelijkheid dan hem overschrijven en meenemen. Bedankt Bianca, de fles champagne was eenmaal thuis opengetrokken!
9-4-2022 15:37:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een goede service bij Verwoerd occasions! Mevrouw heeft mijn auto verkocht en na de verkoop van mijn auto een nieuwe auto gekocht. Ze is eerlijk en oprecht, goed te bereiken en staat altijd voor je klaar
9-4-2022 15:36:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn en betrouwbaar bedrijf! Na twee weken worstelen op marktplaats contact gekregen met Bianca. Een opluchting! Auto verkocht voor een goede prijs. Zel
8-4-2022 07:42:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele fijne service en omgang. Ook werd er heel soepel omgegaan met de garantie. Prettige ervaring!
4-4-2022 13:12:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zo treurig geholpen door Bianca. Wat een leuke vrouw. Ze heeft kennis van auto’s en is erg klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden over haar!
11-3-2022 10:48:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima handelen met mevrouw. Eerlijke duidelijke informatie. Meteen APK van een jaar. Alles kan ter plekke op dezelfde dag geregeld worden. Tank was ook vol bij testrit. Alles van auto prima in orde. Miste alleen reserve sleutel deze wordt later naar huis gestuurd. Hopelijk kan ik lang van mijn nieuwe auto genieten, vast wel.
7-3-2022 12:21:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Contact en service is heel vriendelijk en meedenkend. Erg blij met mijn gekochte auto!
5-3-2022 13:28:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden over de aankoop en de afhandeling! Zeker een aanrader!
4-3-2022 16:32:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Contact en service is heel vriendelijk en meedenkend. Erg blij met mijn gekochte auto!
16-2-2022 21:08:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een auto aangeschaft waar we zeer tevreden over zijn. De onderlinge verstandhouding, het meedenken met ons en de extra services die wij aangeboden hebben gekregen, zoals het opgehaald worden op adres en t meegeleverd krijgen van een nieuwe acessoire zijn toch de detail zaken die het plaatje compleet en mooi maken.. Zeker een aanrader dus..
16-2-2022 15:20:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een occassion gekocht. Heel vriendelijk geholpen, spontaan, open en eerlijke indruk gekregen.
13-2-2022 14:37:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede en snelle service. Denkt ook met je mee en kijkt naar alle opties. Super blij met mijn nieuwe auto!
18-1-2022 14:03:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag auto gekocht voor mijn schoonzus, nette goede wagen en super service.
12-1-2022 13:21:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel blij met precies de auto die we zochten, en wat een leuk mens, hartelijk, gastvrij en doortastend!
29-12-2021 18:23:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag met mijn zoon wezen kijken voor een auto … Vriendelijk en gastvrij ontvangen … Heldere eerlijke uitleg over de historie en onderhoud van de auto … Tijdens de proefrit gelijk verkocht ; geen woord over de auto was gelogen … Dus verkocht , alles was snel geregeld … Op de terugweg een smile bij mijn zoon van oor tot oor … Top bedrijf , aanrader !
28-12-2021 20:37:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top bedrijf erg vriendelijk en behulpzaam net een tweedehands auto gekocht rijd de eerste paar kilometer perfect erg blij mee hoop nog veel veilige kilometers te maken
27-12-2021 15:39:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Scherpe prijs voor de auto die ik zocht en vond. Gastvrij ontvangen en denkt met je mee,zeer tevreden en raad iedereen ook aan om tot koop te gaan mits jou de auto aanspreekt natuurlijk. Goede service en eerlijk bedrijf. Van mij 5 sterren dus.
20-12-2021 16:23:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekende ervaring, hele mooie Seat Ibiza gekocht! Dank Bianca.
9-12-2021 10:07:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Meteen een vertrouwd gevoel bij binnenkomst eerlijke prijs voor mijn oude auto gehad snel geregeld en een leuke en goede auto gekocht 5 sterren zeker verdient ??????????
9-12-2021 10:06:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mooi en groeiend bedrijf met passie voor de auto en de klant! Fijn mee te communiceren!
8-12-2021 21:05:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Service gericht en behulpzaam. Eerlijke prijs bij inruil.
25-11-2021 19:49:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer aan te bevelen! transparant en eerlijk advies. Ook inruilen was geen enkel probleem en kreeg er een nette waarde voor. Al met al gewoon top! Dank je wel Bianca! ik ben blij :-)
29-10-2021 22:16:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Spontane dame en uiterst zeer vriendelijk, weet waar ze het over heeft. Hier kan menig autobedrijf nog wel wat van leren! Nogmaals bedankt Bianca, ga zo door!
26-10-2021 21:14:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn bedrijf, goede service, hartelijk ontvangst en zeer tevreden met onze Nissan Note....
18-10-2021 22:22:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijke dame, goede inruilsprijs,, ik beveel aan!
13-10-2021 09:48:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Prettig bedrijf, kennis van zaken en zeer welkom!
27-9-2021 16:47:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ongewoon goede service Verrassend, aardig en kundig
24-9-2021 16:10:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn bedrijf, betrouwbaar en voor een eerlijke prijs!
9-9-2021 13:17:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer prettige afhandeling, deskundig en vertrouwd. Zeker aan te bevelen!
1-9-2021 22:25:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettig zaken met Verwoerd! Duidelijk, eerlijk en pro-actief!
1-9-2021 22:24:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service en erg vriendelijk. Oude auto kon gewoon in geruild worden zonder problemen. Super fijn! Ik ben heel blij met mijn aankoop. Heel erg bedankt Bianca!
24-8-2021 22:03:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige service en schappelijke prijzen. Zeker een aanrader.
17-8-2021 12:03:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik hou van snel en eerlijk handelen. Dat is Bianca wel toevertrouwd. Zij heeft mij auto gekocht voor een goede prijs. Is heel eerlijk over de auto en zij had hier letterlijk niets negatiefs over te melden. Het siert haar dat ze dat ook zegt. Prima gevoel over hoe alles gegaan is!
13-8-2021 16:36:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Zeer vriendelijk, enthousiast en eerlijk geholpen. We hebben een superauto gekocht.
4-8-2021 20:10:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Meteen een vertrouwd gevoel bij Bianca. Open en eerlijke communicatie, erg fijn! Behulpzaam en meedenkend. Hele leuke, fijne auto gekocht. Heel blij mee!
2-7-2021 17:13:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top!
30-6-2021 21:20:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel goed geholpen door Bianca. Eerlijk, betrouwbaar had gelijk een goed gevoel. Weet waar ze over praat. Ga zo door
22-6-2021 20:22:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekend geholpen, prachtige BMW aangekocht en andere auto verkocht. Vriendelijk, servicegericht en verstand van zaken. Zeker aan te bevelen.
18-6-2021 19:21:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een leuk bedrijf. Een ontzettende vriendelijke jonge dame met, ja heren, kennis van zaken. Gewoon goed te woord gestaan, eerlijk geïnformeerd en super snelle afhandeling van de inruil en verkoop. Echt een aanrader. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.
18-6-2021 12:22:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hadden direct al een goed gevoel toe we binnenkwamen bij het bedrijf van Bianca. Goede service en kennis van zaken. Ben superblij met mijn nieuwe auto voor een mooie prijs!
7-6-2021 08:04:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Warm ontvangst, prachtige auto aangeschaft! Nogmaals bedankt, super
6-6-2021 10:09:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wat een top service!
6-5-2021 10:16:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We zijn erg tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto. Ik had donderdag al gereageerd voor een auto. Bianca belde meteen op en reserveerde de auto voor ons tot zaterdag, toen we konden langskomen. Na een proefrit konden we de auto meteen meenemen. Hij zag er perfect uit en rijdt lekker. Bedankt Bianca voor je deskundigheid en goede service.
2-5-2021 15:47:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bianca heeft mij zeer vlot aan een leuke, goede auto geholpen. In de ochtends gebeld voor een afspraak en in de avond reed ik ermee naar huis! Er was nog een klein dingetje wat opgelost moest worden wat geconstateerd was tijdens de proefrit (knopje van de achterruitverwarming deed het niet). Dit is een week later snel en kundig gerepareerd door Bianca. Ik ben een tevreden klant!
2-5-2021 12:47:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Correct , eerlijk,kent haar vak zeer zeker.
14-4-2021 20:57:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bianca(eigenaresse) is erg aardig en vooral erg spontaan. Weet waar ze over praat en hoe ze haar klanten tevreden moet stellen. Mooie auto afgeleverd voor mijn vriendin voor een leuke prijs met goede service. Alles keurig in orde gemaakt. Ga zo door!! Mvg Bianca vlaanderen
14-4-2021 15:30:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke dame, heeft verstand van zaken. Hulpvaardig en goede service!!!
10-4-2021 16:52:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gelijk bij telefonisch contact al een goed gevoel bij dit bedrijf en deze dame. Vakkundig en mee denkend en uiterst vriendelijk. Ben met een goed en veilig gevoel in mijn nieuwe aanwinst naar huis gereden. Top bedrijf
29-3-2021 14:08:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Deze mevr heeft verstand van zaken ben zeer goed geholpen en erg vriendelijk
23-3-2021 18:57:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bianca heeft ons heel fijn geholpen. We hebben nu een heerlijk autootje voor erbij met een koninklijke uitstraling :) Wat een verademing om door een vrouw met verstand van auto’s zo lekker relaxed geholpen te worden. Dank je wel Bianca! ??
18-3-2021 16:39:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer tevrede over de service en klant vriendelijkheid Bianca heeft ons heel fijn ontvangen
6-3-2021 16:36:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fantastische auto gevonden en gekocht bij mevr. Verwoerd. Bedankt voor de service en het warme welkom!
25-2-2021 13:03:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima bedrijf en goed geholpen.
22-2-2021 22:39:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto gekocht vandaag. En dus tot nu toe, 1 dag, heel tevreden.
22-2-2021 11:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super blij met onze aangeschafte auto een paar maanden geleden. Hij rijd als een treintje. Je hebt ons echt een goede auto verkocht!
18-2-2021 18:55:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel fijn, goed contact en heel professioneel!! Mooie auto voor een goede prijs , alles is prima verlopen . Bedankt!
16-2-2021 18:33:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na wat advertenties te hebben gezien heb ik gebeld met Bianca. Uitgelegd dat ik de auto graag wil laten nakijken bij me eigen garage (die had op het moment niets staan). Ze heeft de auto zelf naar me garage gebracht en zo konden hun kijken en wij een test rit maken. Snel tot de conclusie gekomen dat alles goed zit. Zeer netjes gehandeld en blij met me aankoop.
8-2-2021 21:25:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goeie ervaring met dit bedrijf. Bianca heeft mij erg vriendelijk geholpen. Overlegd over de inruil van de bestaande auto en de ruimte gegeven om te beslissen over de nieuwe auto.
27-1-2021 15:57:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service!!! Super tevreden en heb een prachtige auto gekocht. Top bedrijf!
17-1-2021 20:25:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ontzettend snelle service, duidelijke en eerlijke info over de auto, goede communicatie en heel behulpzaam. Bedankt, ik ben heel blij met mijn nieuwe auto!
14-1-2021 18:04:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Samen met Bianca in gesprek gegaan om mijn wensen te bespreken. Paar dagen later kreeg ik een appje dat ze een mooie auto heeft gevonden. Daarna wezen kijken en super mooie goede auto gevonden. Geweldig, super blij mee. Snel en een eerlijke service.
15-12-2020 21:38:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Leuk geholpen, goede service
12-12-2020 23:09:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fantastische service en leuke auto op de kop getikt
12-12-2020 15:00:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en oplossings gericht. Er was een klein probleem. Dat kon door Corona niet direct opgelost worden. Samen zijn we het eens geworden over een andere oplossing.
28-11-2020 17:18:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Erg goede service en er werd goed meegedacht, waarna ik een mooie aankoop heb kunnen doen.
23-11-2020 19:14:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Auto online gezien en zag er zoals beschreven keurig uit. Hele vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Eigen auto kunnen inruilen en prima prijs/kwaliteit verhouding. Proefrit kunnen maken en alle papierwerk gereed. Betrouwbaar bedrijf met goede service. Ik zou hier zeker nogmaals een auto aanschaffen.
3-11-2020 13:01:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijk, duidelijk en professioneel!
22-10-2020 12:54:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne communicatie, flexibel en service gericht.
20-10-2020 18:17:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne garage met zeer kundige mensen
6-10-2020 17:13:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bianca is heel vriendelijk en levert een top service! Ik werd goed begeleid in het kopen van de auto en ben er super blij mee.
5-10-2020 22:50:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen met het kopen van onze nieuwe auto!
5-10-2020 22:48:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer klantvriendelijk bedrijf, Dit noem ik Service!!!
5-10-2020 22:35:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nette locatie en de auto zag er top uit. Zeker een aanrader!!!
1-10-2020 22:16:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen met het kopen van onze nieuwe auto. Met inruil van mijn vorige auto zijn we er goed uitgekomen met elkaar. Afspraak maken ging vlot en was mogelijk in de avonduren.
25-9-2020 11:53:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer klantvriendelijk bedrijf, goed kunnen onderhandelen over de auto, de auto zag er zeer netjes uit, na onze test rit stond ons koffie al klaar! achteraf bleek er een advertentie fout te zijn waarbij er werd aangegeven in de advertentie dat er een Parrot carkit systeem in zat, wat helaas niet zo was. Hier kwamen we pas thuis achter, gebeld met het bedrijf aangegeven en dit werd zeer professioneel aangepakt, er werd een Parrot systeem opgestuurd naar ons huis adres en geld over gemaakt voor het kopen van de juiste bekabeling. Dit noem ik Service!!!
19-9-2020 11:44:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aller eerst heel fijn ontvangen. Nette locatie en de auto zag er top uit. Proefrit kunnen maken en erg enthousiast. Veel informatie en goed begeleid bij de kopen van de auto. Heel klantvriendelijk en alles vlot kunnen regelen. Zeker een aanrader!!!
16-9-2020 08:32:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klantvriendelijk bedrijf dat goed communiceert met de klant!