65 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
18-1-2022 14:03:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag auto gekocht voor mijn schoonzus, nette goede wagen en super service.
12-1-2022 13:21:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel blij met precies de auto die we zochten, en wat een leuk mens, hartelijk, gastvrij en doortastend!
29-12-2021 18:23:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag met mijn zoon wezen kijken voor een auto … Vriendelijk en gastvrij ontvangen … Heldere eerlijke uitleg over de historie en onderhoud van de auto … Tijdens de proefrit gelijk verkocht ; geen woord over de auto was gelogen … Dus verkocht , alles was snel geregeld … Op de terugweg een smile bij mijn zoon van oor tot oor … Top bedrijf , aanrader !
28-12-2021 20:37:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top bedrijf erg vriendelijk en behulpzaam net een tweedehands auto gekocht rijd de eerste paar kilometer perfect erg blij mee hoop nog veel veilige kilometers te maken
27-12-2021 15:39:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Scherpe prijs voor de auto die ik zocht en vond. Gastvrij ontvangen en denkt met je mee,zeer tevreden en raad iedereen ook aan om tot koop te gaan mits jou de auto aanspreekt natuurlijk. Goede service en eerlijk bedrijf. Van mij 5 sterren dus.
20-12-2021 16:23:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekende ervaring, hele mooie Seat Ibiza gekocht! Dank Bianca.
9-12-2021 10:07:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Meteen een vertrouwd gevoel bij binnenkomst eerlijke prijs voor mijn oude auto gehad snel geregeld en een leuke en goede auto gekocht 5 sterren zeker verdient ??????????
9-12-2021 10:06:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mooi en groeiend bedrijf met passie voor de auto en de klant! Fijn mee te communiceren!
8-12-2021 21:05:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Service gericht en behulpzaam. Eerlijke prijs bij inruil.
25-11-2021 19:49:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer aan te bevelen! transparant en eerlijk advies. Ook inruilen was geen enkel probleem en kreeg er een nette waarde voor. Al met al gewoon top! Dank je wel Bianca! ik ben blij :-)
29-10-2021 22:16:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Spontane dame en uiterst zeer vriendelijk, weet waar ze het over heeft. Hier kan menig autobedrijf nog wel wat van leren! Nogmaals bedankt Bianca, ga zo door!
26-10-2021 21:14:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn bedrijf, goede service, hartelijk ontvangst en zeer tevreden met onze Nissan Note....
18-10-2021 22:22:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijke dame, goede inruilsprijs,, ik beveel aan!
13-10-2021 09:48:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Prettig bedrijf, kennis van zaken en zeer welkom!
27-9-2021 16:47:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ongewoon goede service Verrassend, aardig en kundig
24-9-2021 16:10:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn bedrijf, betrouwbaar en voor een eerlijke prijs!
9-9-2021 13:17:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer prettige afhandeling, deskundig en vertrouwd. Zeker aan te bevelen!
1-9-2021 22:25:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettig zaken met Verwoerd! Duidelijk, eerlijk en pro-actief!
1-9-2021 22:24:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service en erg vriendelijk. Oude auto kon gewoon in geruild worden zonder problemen. Super fijn! Ik ben heel blij met mijn aankoop. Heel erg bedankt Bianca!
24-8-2021 22:03:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige service en schappelijke prijzen. Zeker een aanrader.
17-8-2021 12:03:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik hou van snel en eerlijk handelen. Dat is Bianca wel toevertrouwd. Zij heeft mij auto gekocht voor een goede prijs. Is heel eerlijk over de auto en zij had hier letterlijk niets negatiefs over te melden. Het siert haar dat ze dat ook zegt. Prima gevoel over hoe alles gegaan is!
13-8-2021 16:36:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Zeer vriendelijk, enthousiast en eerlijk geholpen. We hebben een superauto gekocht.
4-8-2021 20:10:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Meteen een vertrouwd gevoel bij Bianca. Open en eerlijke communicatie, erg fijn! Behulpzaam en meedenkend. Hele leuke, fijne auto gekocht. Heel blij mee!
2-7-2021 17:13:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top!
30-6-2021 21:20:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel goed geholpen door Bianca. Eerlijk, betrouwbaar had gelijk een goed gevoel. Weet waar ze over praat. Ga zo door
22-6-2021 20:22:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekend geholpen, prachtige BMW aangekocht en andere auto verkocht. Vriendelijk, servicegericht en verstand van zaken. Zeker aan te bevelen.
18-6-2021 19:21:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een leuk bedrijf. Een ontzettende vriendelijke jonge dame met, ja heren, kennis van zaken. Gewoon goed te woord gestaan, eerlijk geïnformeerd en super snelle afhandeling van de inruil en verkoop. Echt een aanrader. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.
18-6-2021 12:22:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hadden direct al een goed gevoel toe we binnenkwamen bij het bedrijf van Bianca. Goede service en kennis van zaken. Ben superblij met mijn nieuwe auto voor een mooie prijs!
7-6-2021 08:04:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Warm ontvangst, prachtige auto aangeschaft! Nogmaals bedankt, super
6-6-2021 10:09:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wat een top service!
6-5-2021 10:16:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We zijn erg tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto. Ik had donderdag al gereageerd voor een auto. Bianca belde meteen op en reserveerde de auto voor ons tot zaterdag, toen we konden langskomen. Na een proefrit konden we de auto meteen meenemen. Hij zag er perfect uit en rijdt lekker. Bedankt Bianca voor je deskundigheid en goede service.
2-5-2021 15:47:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bianca heeft mij zeer vlot aan een leuke, goede auto geholpen. In de ochtends gebeld voor een afspraak en in de avond reed ik ermee naar huis! Er was nog een klein dingetje wat opgelost moest worden wat geconstateerd was tijdens de proefrit (knopje van de achterruitverwarming deed het niet). Dit is een week later snel en kundig gerepareerd door Bianca. Ik ben een tevreden klant!
2-5-2021 12:47:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Correct , eerlijk,kent haar vak zeer zeker.
14-4-2021 20:57:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bianca(eigenaresse) is erg aardig en vooral erg spontaan. Weet waar ze over praat en hoe ze haar klanten tevreden moet stellen. Mooie auto afgeleverd voor mijn vriendin voor een leuke prijs met goede service. Alles keurig in orde gemaakt. Ga zo door!! Mvg Bianca vlaanderen
14-4-2021 15:30:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke dame, heeft verstand van zaken. Hulpvaardig en goede service!!!
10-4-2021 16:52:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gelijk bij telefonisch contact al een goed gevoel bij dit bedrijf en deze dame. Vakkundig en mee denkend en uiterst vriendelijk. Ben met een goed en veilig gevoel in mijn nieuwe aanwinst naar huis gereden. Top bedrijf
29-3-2021 14:08:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Deze mevr heeft verstand van zaken ben zeer goed geholpen en erg vriendelijk
23-3-2021 18:57:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bianca heeft ons heel fijn geholpen. We hebben nu een heerlijk autootje voor erbij met een koninklijke uitstraling :) Wat een verademing om door een vrouw met verstand van auto’s zo lekker relaxed geholpen te worden. Dank je wel Bianca! ??
18-3-2021 16:39:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer tevrede over de service en klant vriendelijkheid Bianca heeft ons heel fijn ontvangen
6-3-2021 16:36:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fantastische auto gevonden en gekocht bij mevr. Verwoerd. Bedankt voor de service en het warme welkom!
25-2-2021 13:03:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima bedrijf en goed geholpen.
22-2-2021 22:39:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto gekocht vandaag. En dus tot nu toe, 1 dag, heel tevreden.
22-2-2021 11:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super blij met onze aangeschafte auto een paar maanden geleden. Hij rijd als een treintje. Je hebt ons echt een goede auto verkocht!
18-2-2021 18:55:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel fijn, goed contact en heel professioneel!! Mooie auto voor een goede prijs , alles is prima verlopen . Bedankt!
16-2-2021 18:33:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na wat advertenties te hebben gezien heb ik gebeld met Bianca. Uitgelegd dat ik de auto graag wil laten nakijken bij me eigen garage (die had op het moment niets staan). Ze heeft de auto zelf naar me garage gebracht en zo konden hun kijken en wij een test rit maken. Snel tot de conclusie gekomen dat alles goed zit. Zeer netjes gehandeld en blij met me aankoop.
8-2-2021 21:25:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goeie ervaring met dit bedrijf. Bianca heeft mij erg vriendelijk geholpen. Overlegd over de inruil van de bestaande auto en de ruimte gegeven om te beslissen over de nieuwe auto.
27-1-2021 15:57:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service!!! Super tevreden en heb een prachtige auto gekocht. Top bedrijf!
17-1-2021 20:25:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ontzettend snelle service, duidelijke en eerlijke info over de auto, goede communicatie en heel behulpzaam. Bedankt, ik ben heel blij met mijn nieuwe auto!
14-1-2021 18:04:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Samen met Bianca in gesprek gegaan om mijn wensen te bespreken. Paar dagen later kreeg ik een appje dat ze een mooie auto heeft gevonden. Daarna wezen kijken en super mooie goede auto gevonden. Geweldig, super blij mee. Snel en een eerlijke service.
15-12-2020 21:38:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Leuk geholpen, goede service
12-12-2020 23:09:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fantastische service en leuke auto op de kop getikt
12-12-2020 15:00:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en oplossings gericht. Er was een klein probleem. Dat kon door Corona niet direct opgelost worden. Samen zijn we het eens geworden over een andere oplossing.
28-11-2020 17:18:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Erg goede service en er werd goed meegedacht, waarna ik een mooie aankoop heb kunnen doen.
23-11-2020 19:14:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Auto online gezien en zag er zoals beschreven keurig uit. Hele vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Eigen auto kunnen inruilen en prima prijs/kwaliteit verhouding. Proefrit kunnen maken en alle papierwerk gereed. Betrouwbaar bedrijf met goede service. Ik zou hier zeker nogmaals een auto aanschaffen.
3-11-2020 13:01:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijk, duidelijk en professioneel!
22-10-2020 12:54:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne communicatie, flexibel en service gericht.
20-10-2020 18:17:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne garage met zeer kundige mensen
6-10-2020 17:13:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bianca is heel vriendelijk en levert een top service! Ik werd goed begeleid in het kopen van de auto en ben er super blij mee.
5-10-2020 22:50:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen met het kopen van onze nieuwe auto!
5-10-2020 22:48:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer klantvriendelijk bedrijf, Dit noem ik Service!!!
5-10-2020 22:35:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nette locatie en de auto zag er top uit. Zeker een aanrader!!!
1-10-2020 22:16:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen met het kopen van onze nieuwe auto. Met inruil van mijn vorige auto zijn we er goed uitgekomen met elkaar. Afspraak maken ging vlot en was mogelijk in de avonduren.
25-9-2020 11:53:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer klantvriendelijk bedrijf, goed kunnen onderhandelen over de auto, de auto zag er zeer netjes uit, na onze test rit stond ons koffie al klaar! achteraf bleek er een advertentie fout te zijn waarbij er werd aangegeven in de advertentie dat er een Parrot carkit systeem in zat, wat helaas niet zo was. Hier kwamen we pas thuis achter, gebeld met het bedrijf aangegeven en dit werd zeer professioneel aangepakt, er werd een Parrot systeem opgestuurd naar ons huis adres en geld over gemaakt voor het kopen van de juiste bekabeling. Dit noem ik Service!!!
19-9-2020 11:44:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aller eerst heel fijn ontvangen. Nette locatie en de auto zag er top uit. Proefrit kunnen maken en erg enthousiast. Veel informatie en goed begeleid bij de kopen van de auto. Heel klantvriendelijk en alles vlot kunnen regelen. Zeker een aanrader!!!
16-9-2020 08:32:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klantvriendelijk bedrijf dat goed communiceert met de klant!